Over ons

Wij als Sprinter Search zijn dé partner als het gaat om
uitdagende banen in de Civiele Techniek!
Sprinter Search is enkel actief in dit vakgebied.
Zo bewegen en begeven wij ons door heel Civieltechnisch Nederland.

Bekijk al onze vacatures Contact

Wie zijn wij?

Wij als Sprinter Search zijn dé partner als het gaat om uitdagende banen in de Civiele Techniek! Sprinter Search is enkel actief in dit vakgebied. Zo bewegen en begeven wij ons door heel Civieltechnisch Nederland.

Onze adviseurs doen alles in overleg, kennen (bijna) alle bedrijven in de Civiele Techniek, werken snel plus discreet, met passie en weten jou te verrassen.

Wij sprinten graag voor jou!

Ambitie is gezond, geeft energie en als je plezier hebt in wat je doet, zorgt dat voor succes! Wij geloven dat je succes kunt afdwingen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Iedere kandidaat die bij uw organisatie komt kennismaken hebben wij uitgebreid persoonlijk gesproken.

Naast de capaciteiten en kennis van een kandidaat staan wij graag nader stil bij de persoon achter het cv. Persoonlijkheid en ambitie helpen ons de best passende match te creëren. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

 

Het team van Sprinter Search

Meer informatie over: Stephanie Westland

Stephanie Westland

Adviseur Civiele Techniek Zuid-Holland en Utrecht

Hi, hier een introductie over mijzelf. Als spontane, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid beweeg ik mezelf graag in de Civieltechnische wereld. Ik krijg de meeste energie van het blij maken van mijn klanten en natuurlijk de kandidaten. Hoe gaaf is het als ik jou verder mag helpen naar een nieuwe baan. Jij er op alles op vooruit gaat, jezelf verder kan ontplooien en door kan bewegen in de leukste branche die er bestaat! Daar doe ik het voor! Mijn Motto: "ik pak elke vacature met beide handen aan en als ik ze niet kan vinden, dan bestaan ze niet". Kortom, ik doe mijn werk met passie en vind voor mijn kandidaten de parelfuncties uit de branche en voor mijn klanten de juiste match. Geen korte termijn visie maar langdurige relaties met zowel mijn klanten als kandidaten. Het Sprinterteam over Stephanie: "Stephanie haar ondernemerschap is niet alleen gedreven, maar ook een inspiratiebron voor anderen, gevuld met een hart van goud dat succes uitstraalt."

Meer informatie over: Stephanie Westland
Meer informatie over: Lotte Boot

Lotte Boot

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Leuk dat je deze introductie over mij leest! Mijn naam is Lotte Boot en ik woon in het mooie Utrecht. Samen met Stephanie sta ik aan het roer van Sprinter Search. Samen de koers uitzetten en met ons topteam de wind in de zeilen hebben, daar krijg ik energie van! Als persoon ben ik enthousiast, rechtdoorzee en ga ik geen uitdaging uit de weg. Klanten en kandidaten blij maken, de perfecte match vinden en dit alles gericht op de mens, dat geeft mij elke dag een flinke boost. En als dat een dag niet lukt, zoek ik die boost in fysieke uitdagingen, in krachttraining, op de racefiets of op de padelbaan. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging óf heb jij een mooie vacature die ingevuld mag worden? Bel gerust, dan kunnen we een kop koffie inplannen! Het Sprinterteam over Lotte: “Lotte is als een atlete die recht op haar doel afrent, altijd in beweging en vastberaden. Geen ruimte voor small talk, maar elke stap doelgericht.”

Meer informatie over: Lotte Boot
Meer informatie over: Corine Hardeman

Corine Hardeman

Backoffice Manager Finance & Control

Mijn naam is Corine Hardeman, inmiddels alweer 5 jaar werkzaam bij Sprinter. Samen met Geraliene verzorg ik de backoffice, waaronder iedere 4 weken de verloning en facturatie en ondersteunen wij onze collega's met allerlei zaken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de financiële administratie tot in de puntjes klopt. Bij Sprinter heb ik een fijne werkplek en gezellige collega's! Verder word ik blij van bootcampen, wandelen, bakken (soezen :)) en op vakantie gaan. Heb je vragen over financiële of juridische zaken, dan weet je mij te vinden. Het Sprinterteam over Corine: ''Cijfers, details en getallen Corine laat Sprinter nooit vallen. Als financiële dame staat onze backoffice als een huis, dankzij deze topper is dat meer dan pluis!''

Meer informatie over: Corine Hardeman
Meer informatie over: Geraliene van Veldhuizen

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

Hoi allemaal! Ik ben Geraliene en ik vervul met veel plezier de rol van Office Manager bij Sprinter. Ik ben echt gek op deze baan omdat het me veel afwisseling geeft en verantwoordelijkheid waardoor ik altijd nieuwe dingen blijf leren. Ik houd me onder andere bezig met het maken én posten van toffe foto's, vacatures, nieuwsbrieven, contracten etc. Verder ondersteun ik de adviseurs in hun werkzaamheden, ben ik het aanspreekpunt van de kandidaten als het gaat om hun uren, vrije dagen, ziekte, salaris en hun overige vragen. En werk ik mee op de backoffice. Ik krijg hier veel energie van en doe mijn werk daarom graag! Wat deze baan extra bijzonder en leuk maakt, zijn mijn gezellige energievolle collega's. We vormen een hecht team waarin we enorm veel plezier hebben. Het werken bij Sprinter voelt bij mij echt als ontspanning, en daar ben ik dankbaar voor. Buiten de kantooruren om ben ik graag met vriendinnen. Als dat nou op terras is, of als we aan het winkelen zijn, het samen dansjes doen op een festivals of gewoon thuis op de bank met een wijntje, ik geniet van alle momenten samen. Verder ben ik zoals al mijn andere sportieve collega's ook een paar keer in de week in de sportschool te vinden. En dit ben ik kort samengevat! Het Sprinterteam over Geraliene: "Geraliene is onze rots in de branding, ons lichtje in de duisternis. Ze staat altijd voor ons klaar en doet er alles aan om iedereen gelukkig te maken."

Meer informatie over: Geraliene van Veldhuizen
Meer informatie over: Maarten van Mourik

Maarten van Mourik

Adviseur Civiele Techniek Oost Nederland

Ik ben Maarten, een enthousiaste en spontane arbeidsbemiddelaar binnen de civiele techniek. Ik ben altijd in voor een praatje en gezelligheid. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te sporten. Jarenlang gevoetbald, maar door blessures overgestapt op de sportschool. Daarnaast ga ik af en toe tennissen met vrienden. Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn en om met anderen te sporten. Verder beschouw ik mezelf als een echte teamspeler. Ik werk graag samen met anderen om tot de beste oplossing te komen. Ik ben vriendelijk, behulpzaam en sta graag klaar voor anderen. Het Sprinterteam over Maarten: "Maarten houd van gezelligheid en praat graag, net als tijdens een leuk potje tafeltennis. Zijn werk draait om het vinden van de beste match tussen kandidaten en bedrijven. Het is net als een spel, hij is competitief en gaat voor de perfecte match!"

Meer informatie over: Maarten van Mourik
Meer informatie over: Joyce Evers

Joyce Evers

Recruiter Civiele Techniek Midden en Oost Nederland

Hey, ik ben Joyce! Gelukkig getrouwd en trotse moeder van een lieve zoon en dochter die mijn wereld compleet maken. En onze hond Guusje, inmiddels Sprinter's kantoorhond die zorgt voor constante vrolijkheid en knuffels op de werkvloer. Sinds januari ben ik met ongelooflijk veel plezier werkzaam bij Sprinter Search. Serieus, ik kan niet gelukkiger zijn met mijn baan! Het is zo'n geweldige plek met fantastische mensen; ik waardeer mijn collega's enorm. We hebben niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk een hele goede klik. We zijn een hecht team die dagelijks veel voor elkaar krijgen en ook nog eens lachen en plezier hebben. Naast dit alles ben ik een fervent liefhebber van powerwalking! In mijn vrije tijd trek ik graag mijn wandelschoenen aan en ga ik eropuit. Die stevige wandelingen helpen om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en mijn gedachten te ordenen. Het is mijn moment om tot rust te komen en te genieten van de frisse lucht terwijl ik in beweging blijf. Dus ja, dat ben ik - genietend van mijn werk, mijn familie, mijn favoriete harige collega en mijn verkwikkende wandelingen. Gelukkig en in balans, omringd door alles wat me blij maakt! Het Sprinterteam over Joyce: ‘’In Joyce haar wereld zijn het de kleine geluksmomentjes (en dat zijn er nogal wat) die een groot verschil maken, en Joyce omarmt ze dansend met een stralende glimlach.’’

Meer informatie over: Joyce Evers
Meer informatie over: Fabian van Laar

Fabian van Laar

Adviseur Civiele Techniek Regio Zuid-Holland

Hallo allemaal, Mijn naam is Fabian, een sociale, enthousiaste arbeidsbemiddelaar binnen de Civiele Techniek. Een praatje maken? Geen probleem, leuk! Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te sporten. Ik voetbal al jaren met veel plezier, ondertussen op vriendenelftal niveau. Ook wandelen in de natuur met mijn hond vind ik heerlijk. Ik ben ook zo nu en dan nog achter mijn PlayStation te vinden, iets wat ik zelf als erg ontspannend ervaar. Verder beschouw ik mezelf als hardwerkend, een teamspeler en kritisch. Ik zoek altijd de middenweg en ben behulpzaam en oplossingsgericht Het Sprinterteam over Fabian: ''Fabian beschikt over een gezonde mix van hard werken en gezelligheid. Zijn no-nonsense aanpak en doelgerichtheid maken hem een waardevolle schakel in ons team en doet wonderen voor de dynamiek!''

Meer informatie over: Fabian van Laar
Meer informatie over: Fleur Kegel

Fleur Kegel

Recruiter Civiele Techniek Midden en West Nederland

Hallo, Ik ben Fleur! Sinds september werk ik als Recruiter bij Sprinter. Toen ik hier binnenkwam voelde dat echt als thuiskomen. Ik mocht onderdeel worden van een hecht team. Het leukste aan mijn werk bij Sprinter vind ik toch wel de drive om elke week weer beter te presteren zonder dat je het gevoel hebt dat je heel hard aan het werk bent. En natuurlijk de potjes tafeltennis waar ik steeds beter in wordt! Naast mijn werk ben ik getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. In het weekend ben ik in het bos, op de markt of bij vrienden te vinden. Uiteten of met lekker weer op een terrasje doe ik ook graag! Wie weet spreken we elkaar op LinkedIn! Het Sprinterteam over Fleur: "Ze past perfect in ons team alsof ze er altijd al bij hoorde. Haar geweldige talent en inzet dragen bij aan het stralende succes van ons gezamenlijk werk."

Meer informatie over: Fleur Kegel