Werkgevers

Ben je op zoek naar werknemers in de Civiele Techniek? Bij
Sprinter Search ben je aan het juiste adres! Met onze kennis
en expertise vinden wij wij de juiste kandidaat bij de functie.

Neem contact op

Onze werkwijze

Maak kennis met één van onze adviseurs

Elke regio heeft haar eigen adviseur, dat maakt alles makkelijk en persoonlijk. Samen kijken jullie naar jullie organisatie, bedrijfscultuur, etc. en bespreken jullie de desbetreffende vacatures.

Ontmoet kandidaten met een Civieltechnische achtergrond

Ontmoet kandidaten binnen ons netwerk, deze stellen wij altijd in overleg met de kandidaten bij jullie voor. Vanuit daar kan je gesprekken voeren en hopelijk zit de passende kandidaat erbij!

Vind een passende kandidaat en start!

Vind een passende kandidaat en voeg deze toe binnen jullie team. De zoektocht is gelukt en de nieuwe werknemer is begonnen. Gedurende het eerste jaar blijft Sprinter betrokken bij de voortgang.

Sprinter Blauw

Sprinter Blauw is de backoffice van Sprinter Search. Wij hebben alles onder één dak en bieden hierdoor de kwaliteit in ons proces en het gemak voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers. Ook is Sprinter Blauw zowel NEN 4400-1 als VCU gecertificeerd waardoor al onze klanten de zekerheid hebben op de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact

Het team van Sprinter Search

Meer informatie over: Corine Hardeman

Corine Hardeman

Backoffice Manager Finance & Control

Mijn naam is Corine Hardeman, inmiddels alweer 5 jaar werkzaam bij Sprinter. Samen met Geraliene verzorg ik de backoffice, waaronder iedere 4 weken de verloning en facturatie en ondersteunen wij onze collega's met allerlei zaken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de financiële administratie tot in de puntjes klopt. Bij Sprinter heb ik een fijne werkplek en gezellige collega's! Verder word ik blij van bootcampen, wandelen, bakken (soezen :)) en op vakantie gaan. Heb je vragen over financiële of juridische zaken, dan weet je mij te vinden. Het Sprinterteam over Corine: ''Cijfers, details en getallen Corine laat Sprinter nooit vallen. Als financiële dame staat onze backoffice als een huis, dankzij deze topper is dat meer dan pluis!''

Meer informatie over: Geraliene van Veldhuizen

Geraliene van Veldhuizen

Office Manager

Hoi allemaal! Ik ben Geraliene en ik vervul met veel plezier de rol van Office Manager bij Sprinter. Ik ben echt gek op deze baan omdat het me veel afwisseling geeft en verantwoordelijkheid waardoor ik altijd nieuwe dingen blijf leren. Ik houd me onder andere bezig met het maken én posten van toffe foto's, vacatures, nieuwsbrieven, contracten etc. Verder ondersteun ik de adviseurs in hun werkzaamheden, ben ik het aanspreekpunt van de kandidaten als het gaat om hun uren, vrije dagen, ziekte, salaris en hun overige vragen. En werk ik mee op de backoffice. Ik krijg hier veel energie van en doe mijn werk daarom graag! Wat deze baan extra bijzonder en leuk maakt, zijn mijn gezellige energievolle collega's. We vormen een hecht team waarin we enorm veel plezier hebben. Het werken bij Sprinter voelt bij mij echt als ontspanning, en daar ben ik dankbaar voor. Buiten de kantooruren om ben ik graag met vriendinnen. Als dat nou op terras is, of als we aan het winkelen zijn, het samen dansjes doen op een festivals of gewoon thuis op de bank met een wijntje, ik geniet van alle momenten samen. Verder ben ik zoals al mijn andere sportieve collega's ook een paar keer in de week in de sportschool te vinden. En dit ben ik kort samengevat! Het Sprinterteam over Geraliene: "Geraliene is onze rots in de branding, ons lichtje in de duisternis. Ze staat altijd voor ons klaar en doet er alles aan om iedereen gelukkig te maken."

Meer informatie over: Stephanie Westland

Stephanie Westland

Adviseur Civiele Techniek Zuid-Holland en Utrecht

Hi, hier een introductie over mijzelf. Als spontane, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid beweeg ik mezelf graag in de Civieltechnische wereld. Ik krijg de meeste energie van het blij maken van mijn klanten en natuurlijk de kandidaten. Hoe gaaf is het als ik jou verder mag helpen naar een nieuwe baan. Jij er op alles op vooruit gaat, jezelf verder kan ontplooien en door kan bewegen in de leukste branche die er bestaat! Daar doe ik het voor! Mijn Motto: "ik pak elke vacature met beide handen aan en als ik ze niet kan vinden, dan bestaan ze niet". Kortom, ik doe mijn werk met passie en vind voor mijn kandidaten de parelfuncties uit de branche en voor mijn klanten de juiste match. Geen korte termijn visie maar langdurige relaties met zowel mijn klanten als kandidaten. Het Sprinterteam over Stephanie: "Stephanie haar ondernemerschap is niet alleen gedreven, maar ook een inspiratiebron voor anderen, gevuld met een hart van goud dat succes uitstraalt."

Meer informatie over: Lotte Boot

Lotte Boot

Adviseur Civiele Techniek Noord-Holland en Utrecht

Leuk dat je deze introductie over mij leest! Mijn naam is Lotte Boot en ik woon in het mooie Utrecht. Samen met Stephanie sta ik aan het roer van Sprinter Search. Samen de koers uitzetten en met ons topteam de wind in de zeilen hebben, daar krijg ik energie van! Als persoon ben ik enthousiast, rechtdoorzee en ga ik geen uitdaging uit de weg. Klanten en kandidaten blij maken, de perfecte match vinden en dit alles gericht op de mens, dat geeft mij elke dag een flinke boost. En als dat een dag niet lukt, zoek ik die boost in fysieke uitdagingen, in krachttraining, op de racefiets of op de padelbaan. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging óf heb jij een mooie vacature die ingevuld mag worden? Bel gerust, dan kunnen we een kop koffie inplannen! Het Sprinterteam over Lotte: “Lotte is als een atlete die recht op haar doel afrent, altijd in beweging en vastberaden. Geen ruimte voor small talk, maar elke stap doelgericht.”