Joyce Evers

Hey, ik ben Joyce! Gelukkig getrouwd en trotse moeder van een lieve zoon en dochter die mijn wereld compleet maken. En onze hond Guusje, inmiddels Sprinter’s kantoorhond die zorgt voor constante vrolijkheid en knuffels op de werkvloer.

Sinds januari ben ik met ongelooflijk veel plezier werkzaam bij Sprinter Search. Serieus, ik kan niet gelukkiger zijn met mijn baan! Het is zo’n geweldige plek met fantastische mensen; ik waardeer mijn collega’s enorm. We hebben niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk een hele goede klik. We zijn een hecht team die dagelijks veel voor elkaar krijgen en ook nog eens lachen en plezier hebben. Naast dit alles ben ik een fervent liefhebber van powerwalking! In mijn vrije tijd trek ik graag mijn wandelschoenen aan en ga ik eropuit. Die stevige wandelingen helpen om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en mijn gedachten te ordenen. Het is mijn moment om tot rust te komen en te genieten van de frisse lucht terwijl ik in beweging blijf. Dus ja, dat ben ik – genietend van mijn werk, mijn familie, mijn favoriete harige collega en mijn verkwikkende wandelingen. Gelukkig en in balans, omringd door alles wat me blij maakt!

Het Sprinterteam over Joyce: ‘’In Joyce haar wereld zijn het de kleine geluksmomentjes (en dat zijn er nogal wat) die een groot verschil maken, en Joyce omarmt ze dansend met een stralende glimlach.’’